Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи. Наскоро Мадам

...
Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи. Наскоро Мадам
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Дарина Павлова вдига сватба за 1 милион долара, кой обаче е избраникът на Мадам Мулти

Дарина Павлова подвига лъскава женитба като от 1001 нощи. Наскоро Мадам Мулти споделила пред приятелки, че доста се вълнува от идното събитие. Искала охолно и изтънчено празненство, цялостно с екстри и изненади за гостите, написа " ШОУ ".

Близки до Павлова издадоха, че разноските по сватбения ваучър ще доближат „ скромния “ един милион в долари. И макар че точната дата на сватбата й е към момента незнайна, към този момент се знае, че за ролята на младоженеца има няколко претенденти.

Наскоро Дарина пусна много намекващ фотос в Инстаграм, който подчертава върху голям и ултраскъп пръстен, красящ безименния й пръст. Точно там, където всекидневно седи и годежната халка. Ефектното украшение е на стойност половин милион лв. и е подарък от новата й обич – италианския паралия Артуро Гуадарама. С него я среща нейният ПР Сандро Рубини.

От обкръжението на Мадам Мулти издават, че той не е единственият й любовник. Пред вратата й постоянно се редели кой от кой по-засукани милионери. Тях обаче Артуро не смята за конкуренция, а преди дни ясно им сподели кой в действителност желае Дарина – него. Италианецът пусна обща фотография с Павлова, под която написа, че това е най-впечатляващата жена, в чиято компания всеки мъж би желал да бъде, намеквайки, че явно избраникът е той.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР